Mijn werkwijze

Ik werk vanuit een holistische gedachte. Dat wil zeggen: de mens is een multidimensionaal wezen en wij kunnen ons op verschillende niveaus ervaren, namelijk:

  • fysiek (lichaam)
  • mentaal (hoofd)
  • emotioneel (hart)
  • spiritueel (ziel)

Je lichaam streeft constant naar balans op al deze dimensies. In mijn werkwijze raak ik alle dimensies aan.

De behandeling van kanker in het ziekenhuis is heel erg gericht op de fysieke dimensie. Het richt zich puur op het lichaam, het verwijderen van de kanker via allerlei behandelingen en operaties. De focus ligt op genezen van het lichaam. 

Mijn traject richt zich op de heling van alle vier de dimensies. Ik werk vooral met je onderbewuste middels bewustzijnscoaching. Waarom? Omdat 95% van ons handelen en gedrag wordt aangestuurd door het onderbewuste. Ik geloof en heb ervaren dat daar de sleutel ligt voor verandering en transformatie.

Je ontdekt hiermee nieuwe, onbekende mogelijkheden. Door op een diepere laag te kijken naar wat er in jouw binnenwereld leeft, krijg je inzichten en zelfkennis.

Ik zet oefeningen en tools in zodat jij ook na het traject zelf door kunt gaan met het vergroten van jouw zelfhelend vermogen.

Om je versneld inzicht te geven in de facetten van je werk die bij je passen en welke niet, maak ik gebruik van de ODC meting. Deze meting meet jouw onbewuste drijfveren en geeft aan waar je energie van krijgt (je talenten) en waar je veel energie lekt (aangeleerd gedrag) en waar je ontwikkelpotentieel ligt. Vanuit de ODC meting bepaal jij waar je tijdens of na het coachtraject aan wilt werken.

Ik werk graag live met een-op-een-sessies omdat ik heb gemerkt dat dit het beste werkt voor mijn cliënten én voor mezelf.

Mijn werkwijze is warm, oprecht, betrokken en intuïtief.