Ik maak gebruik van bewustzijnscoaching. Dit is een vorm van coaching gericht op het verruimen van je innerlijk bewustzijn. Je ontdekt hiermee nieuwe, onbekende mogelijkheden. Door op een diepere laag te kijken naar wat er in jouw binnenwereld leeft, krijg je inzichten en ontstaat er meer rust en zelfvertrouwen..

Van overleven naar leven! Dat gun ik jou!

Alle wijsheid begint met zelfkennis. Want alleen in jezelf vind je de oplossing voor je problemen en de vervulling van je wensen. Het enige dat je nodig hebt, is de wil om naar binnen te gaan. Dat kan soms best confronterend zijn. Want écht eerlijk zijn naar jezelf vergt moed, aandacht en compassie.

Door visualisaties en meditaties leer ik je verbinding maken met jouw gevoel, je intuïtie. Je zult dan merken dat je zelf kunt aangeven waar de knoop zit en wat er ontrafeld moet worden. Je gaat op zoek naar je belemmeringen en energielekken.
Tijdens mijn coaching ligt de nadruk op het ervaren en beter leren voelen. Hierdoor wordt je bewustzijn vergroot.

 

Tarieven

We starten met een kennismaking van 30 minuten en als er een klik is, vindt er de 1e coachingssessie en check-in plaats. Deze duurt maximaal 1,5 uur. Ik wend mijn invoelvaardigheid aan en kijk samen met jou waar we in de vervolgsessies aan gaan werken.
We bepalen samen hoeveel vervolgsessies (van 1 of 1,5 uur) nodig zijn.

Particulier: € 80 per uur
Zakelijk:      €120 per uur
De kennismaking van 30 minuten is gratis

Het is raadzaam bij je werkgever na te gaan of er een ‘potje’ is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Misschien is een gedeeltelijke of gehele vergoeding van jouw traject mogelijk, bijvoorbeeld vanuit een opleidings- of coachbudget.

Als je werkgever betaalt, betekent dit niet dat ik jouw traject bespreek met je werkgever. We maken van tevoren afspraken over evaluatiemomenten en wat daarvan verwacht wordt. Jouw privacy is voor mij altijd leidend. Ik zal dus niks zonder jouw weten en toestemming bespreken met je werkgever.