Coaching

Veel mensen zijn de verbinding met zichzelf verloren en weten niet meer wie ze in de kern zijn. Om ons te herinneren wie we zijn, is het belangrijk om ons zelfbewustzijn te ontwikkelen. We blijven namelijk jarenlang steken in aangeleerd gedrag vanuit onze opvoeding en maatschappij. Dan leef je in feite het leven van iemand anders en zo blijf je afhankelijk van de erkenning van de ander.

Coaching richt zich vaak op bewuste processen, terwijl het overgrote deel (95%) van wat we ervaren en van waaruit we handelen, juist onbewust is. Daar is dus ook de meeste winst te behalen.

Als jij zelfbewuster wordt en stap voor stap leert wat er binnen in jou leeft, kun je betere keuzes maken en een vreugdevoller leven ervaren.

In mijn coaching richt ik mij dan ook vooral op de onbewuste lagen van jou. Daar liggen namelijk jouw antwoorden en wijsheden.

Mijn werkwijze is warm, oprecht, betrokken en intuïtief.

 

 

“Liek weet met haar rugzak aan kennis en kunde en haar intuïtieve gaven een prachtige en diepgaande begeleiding te bieden. Je voelt je in veilige handen zodat je je volledig kan openstellen voor nieuwe inzichten en bewustwording. De ontwikkeling die dat biedt, gun ik iedereen van harte.