Voorbij kanker

Is jouw kijk op het leven veranderd nadat je kanker hebt gehad? Voelt niets meer hetzelfde? Voel je dat je de grip op het leven bent kwijtgeraakt? Vullen angst en onzekerheid vaak je dagen, omdat je bang bent dat de kanker terugkomt? Wil je niet meer in dezelfde valkuilen lopen als voor je ziekteperiode en wil je beter voor jezelf zorgen? Vraag je je af of het werk wat je doet nog echt bij je past? Ben je zo meegezogen in het behandelingsproces dat je nu pas beseft wat er allemaal is gebeurd en voelt dat intens? Voel je ergens dat je wilt veranderen maar weet je niet hoe en wat?
Zijn de behandelingen in het ziekenhuis afgerond en denk je: “Hoe nu verder”?

 Dan kan ik echt iets voor je betekenen.

Als je met mij gaat werken dan laat ik jou ervaren dat jezelf meer kunt dan je denkt. Je gaat meer rust en vertrouwen voelen. Je leert keuzes maken vanuit je hart. Ik leer je omgaan met angst en onzekerheid, waardoor de impact hiervan veel kleiner wordt in je leven. Ik leer je tools gebruiken die jou helpen om bij jezelf te blijven ook na ons traject. Je komt te weten waar jouw ware potentieel zit.

Waar wil jij voor gaan? Waar wil jij voor kiezen en wat houd je nog tegen?

“Liek weet met haar rugzak aan kennis en kunde en haar intuïtieve gaven een prachtige en diepgaande begeleiding te bieden. Je voelt je in veilige handen zodat je je volledig kan openstellen voor nieuwe inzichten en bewustwording. De ontwikkeling die dat biedt, gun ik iedereen van harte.