Eind 2019 kreeg ik de diagnose baarmoederhalskanker. Als de dag van gisteren herinner ik me nog precies de plek waar ik stond toen ik dat bericht te horen kreeg. Het voelde zo onwerkelijk, ik KANKER? Neeeeeee… Maar het besef kwam uiteindelijk goed door. Mijn leven stond even op zijn kop. Ik zeg bewust ‘even’, want na een week van veel huilen, ongeloof en het voelen van de kwetsbaarheid van het leven, kwam er maar een gedachte naar boven: “Oké Liek, wat ga je doen? Kies je ervoor om eronder te gaan lijden of ga je zelf de leiding nemen en alles wat je tot nu toe hebt geleerd op jezelf toepassen?” Ik koos voor het laatste! Ik voelde deep down zo sterk dat het mijn tijd nog niet was. Ik dacht: “Ik heb een KEUZE en ik kies voor leven en genezen.” Ik ging aan het roer staan en op het moment dat ik die keuze van binnen maakte, voelde ik zoveel power! En gaande het hele ziekteproces ben ik die niet verloren.

De kanker heeft mij ook iets gebracht namelijk dat extra duwtje in de rug om mijn eigen coachpraktijk te beginnen en workshops te geven. Ik ben mijn droom achterna gegaan. Ik ben beter naar mezelf gaan luisteren en ik heb vanuit mijn hart mijn eigen pad gekozen. Door de kanker komt nu pas mijn ware potentie tot bloei. 

Ik weet nu hoe ik uit mijn hoofd moet gaan en kan vertrouwen op mijn gevoel en luisteren naar wat mijn hart me ingeeft. Dat voelt zo bevrijdend en geeft zoveel rust, dat gun ik jou ook! Ik wil jou helpen om op een diepere laag op zoek te gaan naar jouw ware potentie, voorbij de kanker.

En eigenlijk valt alles nu samen. Ik ben arbeids en organisatie psycholoog, die meer dan 25 jaar HR werkervaring heeft, een 3 jarige coachopleiding heeft gevolgd bij Phoenix, een driejarige medium opleiding heeft afgerond, geschoold is in healing en genezen en geheeld is van kanker.

Samen met Thérèse Snel geef ik de cursussen Soul2Be en Start2heal en zijn we Groei-In-Zicht gestart, een bewustzijnscentrum.