Aan de buitenkant zag mijn leven er heel goed uit: afgestudeerd Psychologe, een leidinggevende HR-functie, getrouwd met de liefde van mijn leven, twee fantastische gezonde zonen, mooie reizen maken.

Maar ik kreeg steeds meer lichamelijke klachten zoals migraine en nek- en schouderpijn. Het leven voelde voor mij heel zwaar en het was moeilijk om alle ballen hoog te houden. Ik ervaarde veel onrust en drukte in mijn hoofd. Om meer inzicht te krijgen in mezelf ben ik in 2011 de opleiding bij Phoenix gestart. Daar leerde ik in welke gedragspatronen ik vast zat. Als een mokerslag kwam ik er toen achter dat ik meer het leven leefde van een ander dan dat van mezelf.

En toen kwam ik op 23 augustus 2012 in het ziekenhuis terecht, omdat ik een bacteriële infectie had in mijn rechteroog waardoor ik met dat oog niks meer kon zien. Aangezien mijn linkeroog lui is, betekende dit feitelijk dat ik bijna blind was. Ik raakte echter niet in paniek. Het was net of ik toen al heel diep van binnen voelde dat ik op een keerpunt stond in mijn leven.

Hier begon namelijk mijn reis naar binnen. Ik ben gaan mediteren, de stilte ingegaan. Ik ben de Academie voor Mediumschap gaan doen. Daar in Naarden tijdens de opleiding viel alles op zijn plek. Ik vond echt letterlijk mezelf weer terug. Daar kwam mijn gevoeligheid helemaal tot zijn recht en heb ik geleerd te ontdekken wie je ECHT bent. Niet je lichaam, niet je denken en niet je emotie, maar puur bewustzijn. Dat was zo’n openbaring, zo gaaf! Ik kreeg tools in handen om zelf de regie weer te nemen in mijn leven.

Wat er ook gebeurt in mijn leven, ik weet dat ik het aankan. Dit laatste kan ik met ferm zeggen omdat ik in april 2020 genezen ben van baarmoederhalskanker. Dit proces schudde mij nog extra wakker om nog beter naar mezelf te luisteren en mijn eigen pad te kiezen.

Ik weet nu hoe ik uit mijn hoofd moet gaan en kan vertrouwen op mijn gevoel en luisteren naar wat mijn hart me ingeeft. Dat voelt zo bevrijdend en geeft zoveel rust, dat gun ik jou ook! Ik wil jou helpen om op een diepere laag op zoek te gaan naar jezelf.

Samen met Thérèse Snel geef ik de cursus Start2feel en Soul2Be zijn we Groei-In-Zicht gestart, een bewustzijnscentrum.
In de opbouw van mijn eigen praktijk ben ik ook nog deels werkzaam als HR manager.